دستیابی به پلان ادارات آنطور که مورد پسند مراجعین می باشد. تهیه شده توسط “Jose Gutierrez”

22
۰
(۰)

خلاصه آنچه خواسته شده است طراحی یک دفتر کار ۴۰۰ متری است ، شامل یک اتاق هیئت مدیره ، همچنین تعدادی مکان های کوچکتر برای مذاکره و مکانهائی برای استراحت کارکنان ، با حفظ کاراکتر سازمان و به نحوی که فضای اداری قبلی نیز به ذهن متبادر نگردد.

فضای موجود در طبقه بالای یک ساختمان با قدمت ۱۰۰ ساله قرارگرفته که میراث فرهنگی می باشد و مجاور به بنادر اوکلند است، فضای سقف این ساختمان به ارتفاع ۷ متراست و یک انبار مرکزی درمیان آن تشکیل شده . همه الوار ها و تراورس ها به صورت اکسپوز قرار داشتند، و در برخی از مناطق نشانه هائی از آسیب آتش نیز دیده می شد. از ماهیت خام و زنگار های فضای موجود به عنوان بخش مهمی از تاریخ و شخصیت ساختمان و ماسک جاودانگی این مکان استفاده شده است.

به عنوان بخشی از تثبیت علامت تجاری خود، هنرمند “Paul Hartigen” پل هارتیگن یک اثر هنری نئون از نام جدید به صورت مختصر TRA دراین فضا نصب کرد. بازی کردن با نئون و جاری کردن آن در قلب فضای اداری به نمایندگی از جریان مستمر اطلاعات و داده های در حال اجرا به عنوان سمبل این شرکت معرفی شده است ، این نئون جاری فشرده به عنوان یک انرژی جاری در نظر گرفته شده است . مواد سنگین مانند چوب جامد و فولاد خام به خاطر جرم و وزن خود به صورت کنتراست در مقابل ماهیت اثیری نئون انتخاب شده اند.

مواد مرجع نظیر فولاد و چوب در سراسر ساختمان های موجود پراکنده است آنها برای کشتی سازی از بندر همسایه به اوکلند وارد شده است. میز پذیرش به مانند یک مجسمه یکپارچه سنگین باعث افزایش کنتراست با نور نئون اثیری ملموس می شود.

سیستم های ;کفپوش موجود آسیب دیده بودند و قابل تعمیر نبودند. از این به عنوان یک فرصت برای خلق یک تصویر منحصر به فرد استفاده شد. از یک ماژول به ابعاد ۲.۴m x1.2mپانل های تخته سه لا برای ایجاد شبکه هایی درسطح استفاده شد، و دریک چهارچوب منطقی برای تداعی روند جریان اطلاعات، این تصویر به وسیله استفاده از نئون و پانل های دیوار آینه ای با همان اندازه ماژول های تخته سه لا درمحیط تکمیل شد.

درخواست موجود ایجاد فضائی برای یک دفتر کار شامل اتاق هیئت مدیره و همچنین یک سری اتاقهای کوچک تر برای برقراری جلسات و استقرار کارکنان بود، لیکن می باید که شخصیت فضای موجود حفظ می شد و فضا های جدید در چهارچوب حجم قدیم ایجاد می گردید. بدین ترتیب با استفاده از پانل های آینه ای منعکس کننده نورو یا پوشیده شده با پارچه های خام ، وضعیت غیر طبیعی و یا فضائی بدون خودنمایی مواد تشکیل دهنده آن ایجاد شد.

با قرار گرفتن آینه حجیم در پشت دیوار مرکزی، فضای کاری طرح به طرز محسوسی باز شده است. دو قسمت خلوت کوچک برای کارکنان برای استفاده در تماس های خصوصی و یا کار بیشتر و متمرکز ایجاد شده است. پله به مفهوم یک مکث در جریان داده ها عمل می کند، یک فضای صمیمی تر و کوچکتر، در مقابل تمام انرژی که در اطراف دفتر به جریان افتاده است.

با استفاده از رنگ قرمز گرم کنتراست جالبی با رنگهای خنثی موجود در محیط ایجاد شده است.

به این مطلب علاقه داشتید؟

میانگین امتیازها ۰ / ۵. تعداد نظرات: ۰

اولین نفر باشید که برای این مطلب امتیاز ثبت می کنید.

Comments are closed.