غرفه ی انرژی

استودیو محلیFive Line Projects ساختاری پویا و جذاب را در باغ موزه ی لندن در Bethnal Green درمجاورت موزه ی دوران کودکی V&A  با محوریت موضوع انرژی برای فستیوال معماری ۲۰۱۶  لندن طراحی کرده است.

غرفه ی انرژی یک ساختار خود نگهدار است که با استفاده از چوب بامبو ، میله های فولاد ضد زنگ، چوب و آلومینیوم جلازده شده ساخته شده و توسط براکتهای فلزی وساپورتهای زمینی نگهداری می شود .وزن کل غرفه چیزی در حدود ۹ تن می باشد و دارای دهانه ای در حدود ۳ متر بوده و در فضایی حدود ۶۴ متر مربع طراحی شده است.

این پروژه با الهام ازیک اسباب بازی کلاسیک به نام چرخ دنده طراحی و ساخته شده است و درآن هر چرخ دنده به صورت سیستماتیک بر روی میله ای تراز قرار گرفته و چرخش یک قطعه از آن، باعث حرکت چرخ مجاور می شود.

هدف از طراحی این پروژه نمایش نگرش تاثیر فرد بر جامعه به گونه ای متفاوت است، اینکه برخی افراد که اقلیت جامعه را تشکیل می‌دهند، به‌موجب ویژگی‌های خاص در اکثریت اثر می‌گذارند و خط و مشی و اوضاع و احوال زمان را دگرگون می‌کنند و لذا مسیر و جهت و وضع موجود جامعه معلول وجود آنان است و در واقع یک حرکت مثبت می تواند روی کل جامعه تاثیر به سزایی داشته باشد.