سالن Roji به طراحی معماران Craig Tan

درطرح توسعه ی New Acton Nishi در Canberra شاهد بازسازی سالن جمع و جور بوتیک Roji ،درمجاورت هتل موجود دراین محل هستیم.
طراحی این مجموعه از ایده سنت گرایی که موجب ایجاد مسیر سنتی Roji به قهوه خانه ای برای برگزاری مراسم چای ژاپنی شده و تنوعی که این مراسم درزندگی روزانه ایجاد می کند الهام گرفته است.

هنگامی که فردازراهرو متصل کننده هتل به این مکان عبور می کند،با بیدار شدن حواس ظاهری ، از طریق مصالح خام و نورهای طبیعی در بیش از سه ناحیه ی کلیدی ،شروع به تجربه سفری می کند که برای او تدارک دیده شده است.
منطقه ی ورود OSB که به رنگ تیره رنگ آمیزی شده است،یک منطقه ی میانی ،بین هتل و سالن ،با دروازه های رفت و برگشت است که توسط استودیوی March ساخته شده است.این منطقه شامل نقش های تیره رنگ آمیزی شده از آشپزخانه است که پشت ورودی باز و میز پذیرش مشتری قرار دارد.این منطقه زیبایی خاصی را به یک بخش سبک تر طراحی شده انتقال می دهد.دیوار های این قسمت ،بازتاب دهنده یک فضای خلوت،خاکستری رنگ و از تخته های چند لایه بوده و سقف آن از تیرچه و بخش های پیوسته ،با پنجره های سقفی می باشد.نیمکت هایی با شکل های متخلخل،نور و تصاویر روی آینه ،لحظات با احساسی را ایجاد می کنند.

در ادامه می رسیم به حوضچه ی اندود شده با چوب پنبه،که نور طبیعی خورشید و چشم انداز بستر سبز بیرونی به آن جان می بخشد.روزنه های موجود در دیواره های از جنس چوب پنبه نمایان گر دیوارهای مرمرین ساخته شده از شیشه و فلز ،توسط استودیوی March می باشد که به آرامی از میان هوابند هتل می درخشند.
پشت فضاهای خانه ،داخل باکس های چند لایه چوبی ،پوشیده می شود که این حجم ،در واقع فضایی بین مناطق طراحی شده و حوضچه ها می باشد.
علاوه بر ساکنان اتاق های هتل،شیشه های ثابت جلوی فروشگاه های مقابل هتل ، افراد را مشتاق به دیدن آن ها می کند.قفسه ها در گوشه ی پشت تو در توی خانه، قالب فکری تکرار شدنی ای را در ذهن در طول تو در تو ها مجسم می سازد.

ترکیب پیوسته ی دروازه های فولادی موجود،شبکه های چوبی و دیوارهای فولادی با سنگ مرمر،تعهد به تاثیر جنبه های جمعی اجتماعی محیط زیست را نشان می دهد که بازتابی از استفاده از محصولات ارگانیک و پایدار در سالن و مصالح عمدتا از جنس چوب و چوب پنبه است،که پایدار بوده و قابلیت جذب آب را دارا می باشند.
معمار: Craig Tan Architects
تیم پروژه : Edwina Brisbane, Elke Howard
مساحت : ۷۲ متر مربع

ترجمه و گردآوری : مونا صباغیان