ساختمان هتل Babylon با نمای سبز

فاز اول پروژه ۳.۴ هکتار است که بین جاده و ساحل قرار گرفته و شامل فضای سبز و فضاهای متنوع و خصوصی است.این مجموعه در ۱۶ کیلومتری فرودگاه بین المللی Danang قرار گرفته است.در این مجموعه ۳ نوع محل اقامت وجود دارد که عبارتند از:ویلای ساحلی،خانه های ییلاقی و ساختمان هتل.در این استراحتگاه، ساختمان چند طبقه هتل Babylon طراحی شده است.گیاهان از سرتاسر این ساختمان بتنی بالا می روند.این ساختمان در خط ساحلی ویتنام توسط گروه معماری Vo Trong Nghia طراحی شده است.
تنوع در فضاهای طراحی شده برای این مجموعه افراد زیادی را به اقامت در این هتل جذب می کند و طراحی بخش های تفریحی و رفاهی و ورزشی لحظات خوشی را برای آن ها به ارمغان می آورد.

این مجموعه در کنار جاده ارتباط دهنده شهر های Da Nang با Hoi An در کنار ساحل دریای ویتنام قرار گرفته که مقصدی محبوب برای گردشگران محسوب می شود .این مجموعه علاوه بر محلی برای اقامت امکانات دیگری را نیز برای بازدید کنندگان فراهم می کند که از آن جمله می توان به ورزش های ساحلی، یوگا،آب گرم و … اشاره کرد.
شرکت Vo Trong Nghia به استفاده نو آورانه از پوشش گیاهی در طراحی های خود مشهور است که شامل طراحی مهد کودکی با بام سبز و خانه ای با پنج مکعب بتنی با درختانی بر روی سقف می شود.
در طراحی این پروژه هدف اقامت بلند مدت مهمانان در فضایی آرامش بخش با فضایی سبز و مرتبط با طبیعت است که با گیاهانی که بر نمای ساختمان بالا می روند این هدف محقق شده است.همین موضوع باعث شده است که این پروژه Babylon نام بگیرد که اشاره به باغ های معلق تاریخی دارد.این مجموعه با ترکیبی هماهنگ از سنگ های طبیعی و بامبو ایجاد شده است.
با فراهم بودن امکانات ورزشی و تفریحی در این مجموعه گردشگران زیادی این هتل را برای اقامت خود انتخاب می کنند.

این ساختمان شامل ۳۲ اتاق در ۳ طبقه است و پلان آن به شکل L است که در دو امتداد یک استخر گسترش یافته است و راه پله ،انبار و بخش خدمات در گوشه ای از آن ایجاد شده اند.
صفحه ای از بتن در سراسر دیواره خارجی ادامه پیدا کرده است که گونه های مختلف گیاهان بر روی آن قرار گرفته اند.نمای پوشیده شده از گیاه فضای داخلی بنا را از نور خورشید حفظ می کند.این گیاهان در عین حفظ حریم خصوصی اجازه عبور جریان هوا را نیز می دهند و به تهویه طبیعی کمک می کنند.
وجود پوشش گیاهی بر روی نما علاوه بر ایجاد کردن ظاهری زیبا و جالب برای این هتل، فضایی آرامش بخش و مفرح را پدید می آورد.

این پوشش سبز مانع بصری به وجود می آورد که باعث جدایی از جاده به منظور بالا بردن حریم خصوصی مجموعه می شود.مواد به کار رفته در نازک کاری ظاهر طبیعی خود را حفظ کرده اند.
گروه معماری: Vo Trong Nghia Architects
موقعیت: Ngũ Hành Sơn, Da Nang, Vietnam
سال ساخت پروژه:۲۰۱۵
منبع:
http://www.archdaily.com
http://www.dezeen.com