رستوران El Papagayo

فضای این رستوران در محیطی راهرو مانند ایجاد شده است که مجموعه ای خاص و منحصر به فرد را به وجود آورده است.

Ernesto Bedmar معمار این پروژه می گوید:در آن زمان که من در هنگ کنگ زندگی می کردم ،طی چند سفر از ژاپن بازدید کردم.در طی سفرهایی که به نقاط مختلف آسیا داشتم متوجه شدم که مردم آسیا ارزش بالایی برای فضاهای خود مخصوصا فضاهای کوچک قائل هستند.زمانی که El Hueco را خریدم با شوق فراوان آن را به پدرم نشان دادم.وقتی که پدرم برای اولین بار این فضا را دید گمان کرد که من دیوانه شده ام.خوشبختانه امروز پدرم شاهد تبدیل آن راهرو به این رستوران زیبا است.پدرم همیشه این رستوران را با غرور به دوستانش نشان می داد.

El Hueco (حفره یا روزنه)کلمه ای که من برای نام بردنش استفاده می کنم،۲.۴۰ متر عرض و ۳۲ متر طول با ارتفاع حدودا ۷ متر داشت.دو دیواره آجری داشت و میزان نور ورودی به داخل بنا بسیار کم بود. نمای این طرح بسیار ساده طراحی شد و طراحی نما بر ارتفاع ساختمان تاکید داشت.

ایده ما این بود که نور طبیعی زیادی به فضای رستوران وارد کنیم.بنابراین دال بتنی را باسقف شیشه ای عوض کردیم.فضاهای مورد نیاز ما توالت،آشپزخانه،فضای غذا خوری،یک اتاق خصوصی و دفتر بود.

همه این ها نیازمند نصب عناصری فنی مانند کابل ها،لوله ها و سیستم تهویه بودند.بنابراین تصمیم گرفتیم یکی از دیوارها را به صورت بتن استفاده کنیم و دیوار دیگر دست نخورده باقی بماند.با این کار ما تضادی بین معماری معاصر ومعماری باستانی به وجود آوردیم.

معمار:Ernesto Bedmar
موقعیت:Arturo M. Bas 69, Córdoba, Argentina
سال انجام پروژه:۲۰۱۵
منبع:http://www.archdaily.com