رستورانی شبیه به جنگل

گروه طراحی بین المللی Golucci به تازگی طراحی دکوراسیون داخلی رستوران مدرنی به نام Si-Pu Nabe واقع در شانگهای چین را به اتمام رسانده است.فضای داخلی این رستوران زیبا شبیه به جنگل است و مهمانان در فضایی ورودی و کانتر فروش با دکوراسیونی ترکیبی ساخته شده از چوب و تایلهای خاکستری مواجه می شوند. 

نورپردازی در سرتاسر فضای داخلی این رستوران جالب توجه است .

در طراحی دکوراسیون داخلی این رستوران جهت ایجاد احساس آرامش بیشتر و برای اینکه مشتریان حس کنند در فضایی گرم و صمیمی شبیه به فضای منزل هستند در بدو ورود از آنها خواسته می شود که کفشهای خود را در بیاورند و به آنها یک جفت دمپایی یکبار مصرف داده می شود.به همین خاطر در فضایی ورودی کمدهای طراحی شده که مهمانان می توانند برای قراردادن کفشهای خود و سایر لوازم غیر ضروری از آن استفاده نمایند.

در بخشی از این رستوران به کمک بامبو و سیستمهای روشنایی تندیس زیبایی نصب و راه اندازی شده است که فضایی کوچک را غرق در نور و سایه کرده و همین موضوع یکی از دلایلی است که مشتریان را به وارد شدن به فضای رستوران ترغیب می کند.

لبه های دیوارها در محل اتصال به کف و سقف به زیبایی نورپردازی شده است.

دکوراسیون چوبی مربوط به کانتر سرو نوشیدنی نیز جالب توجه است.در طراحی دکوراسیون این بخش به منظور هماهنگی با سطح چوبی کانتر از طبقات چوبی به شکلی معلق در بالای آن استفاده شده است.

این رستوران زیبا دارای ۲۷ فضای نیمه محصور دو نفره تا ده نفره است که با رعایت حریم خصوصی برای هر فضا موجب ایجاد آرامش بیشتر مشتریان هنگام صرف غذا می شود.

گیاهان و نورپردازی خاص کف علاوه بر اینکه راهنمای مشتریان در فضای رستوران است ،تداعی کننده ی فضای وهم آلودی شبیه به ابرها در آسمان است و افراد با قرارگیری در این فضا می توانند لذت صرف غذا بر فراز ابرهای جنگل را تجربه کنند.

بعضی از میزها مانند تصویر زیر به شما اجازه می دهند که روی زمین بنشینند و در عین حال جانمایی میز به گونه ای است که فضای کافی برای قرارگیری پاها نیز وجود دارد.

در طراحی اتاق های بزرگ با جانمایی درب حریم خصوصی مهمانان بیشتر مورد توجه قرارگرفته و برای دکوراسیون آن از میزهای معمول همراه با صندلی استفاده شده است.

تصویر زیر مربوط به نمایش دیاگرام طراحی دکوراسیون داخلی این رستوران هیجان انگیز است.