دکوراسیون داخلی خانه

شرکت طراحی Tal Goldsmith Fish ،خانه ای را برای یک زن و شوهر طراحی کرده است ، که تصمیم گرفته اند در منزل کار کنند تا زمان بیشتری را با فرزندان کوچکشان صرف کنند.

دکوراسیون داخلی خانه به نحوی انجام شده که این خانه ،دارای فضایی باز ،برای فضای نشیمن و اتاق ناهار خوری است که این امکان را فراهم می سازد تا والدین بتوانند کودکانشان را از پشت پارتیشن های آلومیینیومی و شیشه ای دفتر کارشان که در سمت چپ ناهارخوری و نشیمن قرار گرفته است ، ببینند و مراقب حرکات آن ها نیز باشند.

در این خانه ، اتاق ناهارخوری و آشپزخانه ، با یکدیگر ترکیب شده اند .فضای ناهار خوری روشن می باشد و آشپزخانه ، شامل مصالح تیره تر است.

در بالای اتاق ناهاری ، چراغ های آویز سیاه رنگی ، از سقف آویزان شده اند.نگاه اجمالی از دفترکارخانگی، به اطراف ممکن است ، اما بیشتر اوقات،محیط اطراف از پشت پارتیشن ها ، از چشم مخفی می ماند.

در اتاق نشیمن ، یک قفسه سفید سفارشی، به وزن حدودا نیم تن وجود دارد که یک تکه بوده و هیچ اتصال پیچیده ای ندارد.قفسه کتاب، شومینه و حیاط خلوت ، همگی از دفتر خانه قابل دیدن هستند.

بین دفتر کار و اتاق نشیمن ، پله هایی که به طبقه دوم منتهی می شوند واقع شده اند.

مجموعه اصلی والدین در طبقه دوم می باشد که دارای سقفی از چراغ های بسیار است.در این طبقه کابینت هایی برای نگه داری بسیاری از وسایل والدین ، در دیواری نصب شده اند.تختخواب و میزکشویی کنار آن نیز در این طبقه واقع شده اند.

حمام اصلی ، از نوعی سنگ می باشد که از آن در کف ها، دیوارها، سینک ها ،آشپزخانه و مجموعه از پیش ساخته شده دوش حمام نیز استفاده شده است.