توسعه ی مجدد ساحل دریاچه Paprocany به طراحی RS+

ساحل دریاچه ی Paprocany جایی است که ساکنان Tychy اغلب اوقات فراغتشان را در آن جا سپری می کنند.در همسایگی تفرجگاه ، مرکزی تفریحی با سرگرمی ها و جاذبه های ورزشی فراوان وجود دارد.

بازسازی منطقه تفریحی در Paprocany پروژه ی دیگری است که به نشان دادن چشم انداز های منطقه و نیز گسترش تفریحات برای ساکنین شهر متمرکز شده است.تفرجگاه ، دارای کف پوشی است که ارتفاع آن به طور متناوب در نقاط مختلف متفاوت می باشد و در بعضی نقاط در تراز بالای سطح آب ودر بعضی دیگر پایین تر از آن می باشد که باعث می شود درک متفاوتی از فضا را در نقاط مختلف ایجاد شود.

این کف پوش ، دارای مسیر عابر پیاده و مسیر برای دوچرخه سواری است و هنگامی که از تراز بالاتر سطح شیب دار که در ارتفاعی بالاتر از سطح دریاچه است به سمت پایین می روید به خوبی می توانید دریاچه را حس کنید.

در این کف پوش یک باز شو وجود دارد که دارای تورهای به هم بافته شده در روی سطح آب دریاچه است.در تفرجگاه نیمکت هایی مخصوص که می توان از آن ها به عنوان تریبون استفاده کرد وجود دارد که در هنگام برگزاری مسابقات ورزشی روی دریاچه ، می توان از آن ها بهره برد.بعلاوه تفرجگاه دارای ساحل ماسه ای جدید و سالن بدن سازی رو باز است.

به گفته طراح این پروژه هدف اصلی در انتخاب مصالح ، تاکید بر ویژگی های طبیعی، با استفاده از مصالح طبیعی اصلی در منطقه بود.بخشی از تفرجگاه به منطقه ای با شکل خاص در آورده شد و در آن چمن کاشته شد.برای ساخت نیمکت ها و نرده های تفرجگاه از چوب هایی نرم استفاده شده است.

کف قسمت هایی از قبیل پارکینگ دوچرخه ، پایین تر از سالن بدن سازی، از مصالح معدنی و دانه های درشت EPDM است.ستون های بتنی آن به درون دریاچه کوبیده شده اند و تیر های فولادی بر روی این ستون های بتن آرمه ساخته شده است.جهت روشنایی منطقه از چراغ های LED ذخیره کننده انرژی استفاده می شود.