اداره Satchi به طراحی feeling design در Guangzhou ،چین

این پروژه،یک اداره در طبقه فوقانی،با مساحتی به اندازه ٨٢٠ متر مربع و ارتفاع ۶متر است . طراح این پروژه می گوید : مسوولیت ما ساخت یک فضای کاری به روز، نوین و چند منظوره برای یک شرکت چند بخشی است . آن چه که برای ما در این پروژه جذابیت بیشتری دارد ،ارتفاع سقف ۶متری آن است که ما طرح را با حفظ سقف ساختمان اصلی شروع می کنیم .

به دلیل ویژگی های منحصر به فرد سازه ساختمان ،ما یک سیستم سیار طراحی کردیم تا بازدیدکنندگان بتوانند با کوتاه ترین مسیر به قسمت های مختلف اداره بروند.مسیرهای ساخته شده کنار سیستم سیار،ظرفیت استفاده از فضا را به حداکثر می رساند و ارتباط بین دپارتمان های مختلف را سهولت می بخشد.سیستم سیار ،شاهراه اصلی این اداره است و دیوارهای مجزای بخش ها ، چرمی را نشان می دهد که Satchi از آن استفاده می کند .
تغییری که بر روی چرم انجام شده است حاکی از تکنیک مناسب به کار رفته روی چرم است زیرا نوشته نیز روی آن به آسانی خوانده می شود .بازدیدکنندگان هنگامی که در راهرو راه می روند ،با مواجه شدن با عکس هایی تصادفی از موضوعات مختلف و قفسه های سنتی ساخته شده ،احساس می کنند که گویی در یک نمایشگاه حضور دارند .هدایت کردن بازدیدکنندگان روی سطوح دایره وار،نیز یکی از اهداف طرح ماست.در این صورت بازدیدکنندگان می توانند توقف کرده و از دیدن مصالح Satchi لذت ببرند.

طرح های گرافیکی سطوح این مجموعه جذابیت ویژه ای به این دفتر کار بخشیده اند .

استفاده از رنگ سفید و رنگ های ارامش بخش فضایی منحصر به فرد را برای کارمندان ایجاد کرده است.

برای رفتن به لابی ،مسیرهای انحنا دار سقف ،دیوار و کف بازدید کنندگان را هدایت می کنند .لابی مکانی است که دیوارهای انحنا دار از آنجا شروع شده و به فضاهای دیگر که در طراحی مد نظر قرار گرفته اند ،گسترش می یابد .رنگ اصلی تمام فضاها سفید است و درمجموعه چهار بافت مختلف شامل بافت صاف ،پوست درخت ،شطرنجی و بافت خمیده متصل شده به کار رفته است .تضاد رنگ سفید و چوب ، زیبایی لایه های فضا را ارتقا می بخشند.این در حالی است که رنگ های زرد و آبی در ترکیب با هم زنده دلی و انرژی را القا می کنند .با راه رفتن در بخش مطالعه ، بازدیدکنندگان ،با فضایی پر از نور وروشنی روبرو میشوند .

نشستن روی مبل راحتی،خواندن یک کتاب زیر نور خورشید ،که از پنجره نفوذ می کند ،در این زمان بهترین کار ممکن می تواند باشد.بخش مطالعه ،یک دیوار شیشه ای انحنادار با اتاق ملاقات دارد .شیشه موجب می شود هم دیوار و اتاق به راحتی دیده شوند و هم عایقی برای صدا ایجاد شود .جدا ازبرخی دپارتمان های به خصوص،که نیاز به فضاهای منحصر به فردی دارند،دپارتمان های دیگر،همه در قسمت های باز اداره هستند .در کنار میزهای اداری ،کلمات عمودی که نشانه های هر دپارتمان هستند نوشته شده است.

طراحان ،فضای کاری بی روح اصلی را می شکنند و یک فضای کاری روشن ،باز و رضایت بخش با ترکیب ارتفاع زیاد طبقه ،سقف سفید رنگ و لامپ های آویزان صنعتی میسازند .طراحان این پروژه قصد داشتند فضای بی روح اداری را از بین ببرند و مجموعه ای ایجاد کنند که کارمندان در آن احساس راحتی و آرامش داشته باشند .
منابع :

Home


http://www.archello.com
http://visual-merchandising-world.de

ترجمه و گردآوری : مونا صباغیان