ساندویچ ساز میگل مدل GSM 400 یکی از محصولات کاربردی این برند ایرانی است. این دستگاه ظاهری ساده دارد اما از کارایی وکیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است و با گارانتی 24 ماهه سنجه کیش عرضه می شود.
توان مصرفی این ساندویچ ساز 1300 وات است و می تواند در کوتاه ترین زمان ممکن ساندویچ ها را آماده سرو کند. این دستگاه از دو صفحه جداشونده تشکیل شده است و قابلیت باز شدن 180 درجه ای دارد و می توان از آن به عنوان گریل هم استفاده کرد. ساندویچ ساز این دستگاه هشت خانه مثلثی شکل دارد. تابه های این محصول نچسب است و به دلیل برخورداری از ترموفیوز ایمنی، در صورت بالا رفتن درجه حرارت بیش از حد مجاز، جریان برق قطع می شود تا از آسیب به دستگاه و حوادث احتمالی دیگر جلوگیری شود.
با خرید ساندویچ ساز میگل از فروشگاه اینترنتی خوگر شما از مزایای متعددی همچون امکان خرید اقساطی و ارسال کالا به سراسر کشور برخوردار خواهید شد. همچنین کارشناسان خوگر آمادگی دارند که با پاسخگویی به تمامی سوالات شما تجربه خریدی لذت بخش و مطمئن را برایتان رقم بزنند.